Nyheter

- Ny Daglig Leder.
- Kalender 2017.
- Husk nye adresser på hyttene!

 Ny Daglig Leder for Fageråsen Fritid AS

Pontus Åkesson er ansatt som Daglig Leder for Fageråsen Fritid AS. Pontus kommer senest fra stillingen som Daglig leder for Radisson Resort hotellene i Trysil, der han har vært ansatt siden 2013. Pontus har tidligere vært logi ansvarlig för Skistar Norge avd Trysil fra 2010-2013. Pontus er gift med tryslingen Malin Skålholt Åkesson og sammen har de barna Olof 7 år, Nelly 10 år & Rasmus 13 år. Familien er bosatt i Jordet. Pontus  har en bred erfaring fra hotell och resieliv i Norge och Sverige. Han er en ivrig alpinist och har de seneste årene fått en stor intersse for stisykling. Pontus sitter også med i styret for Destinasjon Trysil. 

Pontus startet hos oss den 15 november 2018.

Vi vil med dette hilse Pontus hjertelig velkommen til vår virksomhet i Trysil

Pontus Åkesson
 

Kalender for 2017

I forbindelse med at det er 50 år siden første skiheis ble tatt i bruk i Trysilfjellet (Familietrekket i Fageråsen), har vi laget en kalender for 2017 som gir litt informasjon om hva som har skjedd disse 50 år.
Den vil bli hengt ut på dørene til hytter og leiligheter i Fageråsen nå før jul. 
Klikk her for å se kalenderen.

Vedrørende nye adresser

Det er blitt tildelt ny adresse og nr på alle eiendommer i Fageråsen. Det er VIKTIG at det nye nummeret blir satt opp godt synlig så raskt som mulig.