Nyheter

- Nytt Hytteprosjekt på Skurufjellet Hyttegrend
- Ny Daglig Leder.
- Husk nye adresser på hyttene!

Nytt Hytteprosjekt på Skurufjellet Hyttegrend
 
Vi arbeider nu med et nytt Hytteprosjekt på Høyfjellsentret/Fageråsen. Det skal bli 16 st nøkkelferdige hytter på 109-120 kvm hvorav 10 st med dobbelgarasje. 
Ved interesse tag kontakt med Pontus Åkesson. Mobil: 99280009. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
 
 
Ny Daglig Leder for Fageråsen Fritid AS

Pontus Åkesson er ansatt som Daglig Leder for Fageråsen Fritid AS. Pontus kommer senest fra stillingen som Daglig leder for Radisson Resort hotellene i Trysil, der han har vært ansatt siden 2013. Pontus har tidligere vært logi ansvarlig för Skistar Norge avd Trysil fra 2010-2013. Pontus er gift med tryslingen Malin Skålholt Åkesson og sammen har de barna Olof 7 år, Nelly 10 år & Rasmus 13 år. Familien er bosatt i Jordet. Pontus  har en bred erfaring fra hotell och resieliv i Norge och Sverige. Han er en ivrig alpinist och har de seneste årene fått en stor intersse for stisykling. Pontus sitter også med i styret for Destinasjon Trysil. 

Pontus startet hos oss den 15 november 2017.

Vi vil med dette hilse Pontus hjertelig velkommen til vår virksomhet i Trysil

Pontus Åkesson

 

 

 

Vedrørende nye adresser

Det er blitt tildelt ny adresse og nr på alle eiendommer i Fageråsen. Det er VIKTIG at det nye nummeret blir satt opp godt synlig så raskt som mulig.